RVS Uitlaatdelen

Maak met behulp van deze universele RVS uitlaatdelen uw uitlaat geheel naar uw eigen wensen!

Ons assortiment RVS uitlaatdelen omvat diverse RVS buizen, RVS bochten en RVS verloopstukken om je eigen uitlaatsysteem te maken. Alle RVS uitlaatbuizen zijn vervaardigd uit 304 RVS en zijn daardoor dus erg goed toe te passen op o.a. auto’s, trucks, machines, landbouwvoertuigen, aggregaten etc. De RVS 304 kwaliteit staat garant voor optimale prestaties en lange levensduur van de RVS uitlaat onderdelen.

Naast het volledig op maat maken van een eigen uitlaatsysteem zijn deze RVS uitlaatdelen ook toe te passen op een bestaande uitlaatsysteem om bijvoorbeeld een uitlaatsysteem te repareren of om een gedeelte te vervangen. Zo goed als alle RVS bochten zijn voorzien van een getrompt stuk. Dit houdt in dat het beginstuk van de RVS bocht breder is dan de rest van de RVS uitlaatbocht. Hierdoor is het mogelijk om de RVS uitlaatbochten in elkaar te schuiven. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig een compleet uitlaatsysteem maken, of een gedeelte vervangen.

Naast de getrompte stukken zijn de meeste RVS uitlaatbochten die wij leveren tevens voorzien van sleufgaten. Hierdoor is het mogelijk om in elkaar geschoven RVS uitlaatdelen door middel van een uitlaatklem vast te zetten. Uiteraard kan er ook gekozen worden om de RVS uitlaatbochten aan elkaar vast te lassen.

De maten range die wij hanteren zijn 2 inch, 2.5 inch en 3 inch. Deze staan respectievelijk voor:
2 inch = 50,8mm
2.5 inch = 63,5mm
3.0 inch = 76mm

Dit zijn de meest voorkomende RVS uitlaatbuis maten die er normaliter gebruikt worden. De aangegeven maten zijn uitwendige maten. Qua radiussen en soorten leveren wij de meest voorkomende varianten. Zo omvat het assortiment RVS uitlaatdelen onder andere:
- RVS uitlaat pijp 100cm
- RVS uitlaatbochten 30 graden
- RVS uitlaatbochten 45 graden
- RVS uitlaatbochten 60 graden
- RVS uitlaatbochten 90 graden
- RVS uitlaatbochten 180 graden
- RVS verloopstukken
- RVS bochten 90 graden met korte radius
- RVS cardan bochten

In zo goed als alle gevallen leveren wij de RVS uitlaat onderdelen direct uit voorraad. Dit betekend voor u dat wanneer u vóór 14:00u een bestelling plaatst voor RVS uitlaat onderdelen, dat deze dezelfde dag naar u verstuurd worden. In de meeste gevallen heeft u de bestelling 1 werkdag nadien. Bij iedere RVS uitlaat buis staat de voorraad indicatie weergegeven. Zo kunt u zelf zien of u de bestelling de volgende werkdag kunt ontvangen.

Specificaties van een de RVS uitlaat onderdelen vind u bij ieder product onder het tabblad ‘productdetails’.